Uw verwarmingspecialist voor warmtepompen, zonnepanelen,verwarming & sanitair

Service en Onderhoud

Wij laten u niet in de kou staan

Ook na de installatie mag u op ons blijven rekenen. Zo houden we van elke klant alle nodige informatie bij. • Wij contacteren u proactief wanneer u verwarmingsketel toe is aan een preventieve onderhoudsbeurt. • Bij defecten komen we zo snel mogelijk ter plaatse. Voor ernstige verwarmingsproblemen zijn we ook ’s avonds en in het weekend telefonisch bereikbaar. Onze technici lossen zo snel mogelijk het probleem op.

Laat uw stookolie- en gasketel reinigen

Slechts weinig verwarmingsspecialisten zijn nog bereid om stookolieketels te reinigen. Wij doen dit wel, hetzelfde geldt voor gasketels. Onze decennialange ervaring op dit vlak vormt dan ook een grote troef. Ook voor een grondige verwarmingsaudit kan u op ons rekenen. Wij bezitten alle nodige certificaten om u nadien de keuringsrapporten en -attesten te overhandigen. Voor stookolieketels zijn we gecertificeerd door Cedicol, voor aardgas door Cerga.

Specialist in grote installaties

Naast particuliere verwarmingsinstallaties vertrouwen tal van scholen, ziekenhuizen, syndici, rusthuizen, bedrijven,… op ons voor het onderhoud van hun grote verwarmingsinstallaties.

 

Wat houdt onderhoud precies in?

Uw onderhoudsbeurt word verzorgd door een erkend technieker gecertificeerd door Cedicol, voor aardgas door Cerga. Het toestel worden grondig nagekeken en gereinigd. Eventueel druk bijgevuld en vervangen van de nodige dichtingen bij mazout sproeiers en filters. Wanneer het onderhoud is uitgevoerd gaan wij verder tot de meting. Indien de waarden niet voldoen aan de normen gaan wij het toestel afstellen. Wanneer dit allemaal is uitgevoerd gaan wij over tot het uitschrijven van onderhoudsattest zodat u over nodige attest beschikt.

 

Op onderstaande link vind u de wettelijke bepalingen

http://www.vlaanderen.be/nl/bouwen-wonen-en-energie/elektriciteit-aardgas-en-verwarming/verplicht-onderhoud-van-uw-cv-installatie-centrale-verwarming

Inhoud volgt.

Inhoud volgt.

Inhoud volgt.

Inhoud volgt.

Inhoud volgt.