Uw verwarmingspecialist voor warmtepompen, zonnepanelen,verwarming & sanitair

Raets Verwarming, een team met passie voor het vak

“50 jaar ten dienste van onze klanten”

Raets Verwarming en Sanitair, Jan Raets“Tussen grootvader Alfons Raets die in 1963 met een eenmanszaak begon na al meer dan 15 jaar ervaring en vandaag, zitten 50 jaar verschil. Als bedrijf onderging Raets Verwarming & Sanitair in deze periode een hele transformatie. Ook de technologieën veranderden voortdurend.

Twee dingen bleven steeds dezelfde: de passie voor het vak én de gedrevenheid om dagelijks ten dienste te staan van onze klanten.

De afgelopen vijftig jaar groeiden we stap voor stap uit tot een begrip in Antwerpen en de randgemeenten. Nog steeds zijn we een familiebedrijf waar verschillende mensen van dezelfde familietak hecht samenwerken.

Met mijn zonen Dave en Dennis die zich sinds enkele jaren inwerken, is de toekomst verzekerd. Het geeft alleen maar onze ambities weer om u ook de komende decennia van dienst te zijn.”

Zaakvoerder Jan Raets.

Passie voor het vak

Het verhaal van Raets Verwarming & Sanitair start in de Hovenierstraat in hartje Antwerpen. Stichter Alfons Raets legt zich toe op verwarming en leidingwerk. Centrale verwarming en sanitair zal doorheen de jaren steeds onze specialiteit blijven. In de jaren ’70 vervoegt zoon Jan de rangen. Hij bezit dezelfde passie voor het vak als zijn vader.

Vanuit de familie krijgen we in de jaren ’80 nog versterking met de intrede van Nadia Raets, verantwoordelijk voor de administratie, en Frank Martens, projectleider montage.

Raets Verwarming, magazijnHet familiebedrijf kent doorheen de jaren een sterke groei. Inmiddels werkt de firma vanuit een moderne vestiging in Merksem en telt het bedrijf 15 vakbekwame monteurs en technici én 7 kantoormedewerkers. De sterke administratieve en technische organisatie garandeert een stipte klantenopvolging.